Kero Kero bento

顶I vår serie lunch ansvarar inte för barn stöd i partiets Glico Dairy.
Serien uppdateras en gång per 12 månader.

Den femte är "Kero är inte" är lunch.

わけてケロ

"Kero är inte" försökt göra Dekopen.
Intresset för dessert ^ ^


■ ■ Hur man gör Wakete Kero
(Material)
1 sandwich bröd bitar
Dekopen blå flaska
Dekopen svart flaska
Många små morot
Vår lilla bit ost
Cheddar Little People
Drog på din favorit smörgås runda

Okaz ① att packa en matlåda och drog smörgås runda.
② ① smörgås utan bröd från en liten runda, ① få en.
③ ritar en bild av Kero Wakete, placera arket på ugnen.
④ Dekopen värmde (blå), och drogs riktlinjerna upp för Wakete Kero.
Dekopen värmde (svart), och spåra delar av ansiktet av Wakete Kero.
Ark i ugnen till kylskåpet för att härda gång svalna.
わけてケロ2
⑤ ④固Mattara, värmde Dekopen (blå), och fyll uppifrån.
Kylda stelna i kylskåpet igen.
わけてケロ3
⑥ ⑤固Mattara och försiktigt skal från arket ugnen, vända upp och ned.
わけてケロ4
⑦ ⑥ Tinaifu och försiktigt trimma kanter sidor.
② ⑧ en Dekopen fylla de återstående bröd på toppen av en liten, ⑦ lim.
⑨ morot blommor utan cheddar typ, åt tumskruvarna dras genom ett strå blommor och skivad ost
Bröd ① bredvid en avslutad av fyra.


Kuru ingefära fläsk ■ ■
(Material)
Och även två stycken skivade griskött
Tsk soja 1 ★
Tesked Mirin 1 ★
★ vår lilla riven ingefära
Dosering mjöl
Salt peppar

①下味sätta den skivade köttet med salt och peppar och grisar.
② sår runt, runt från tandpetare, vispa i mjölet.
Värm olja i en stekpanna ③, ② brinna helt ner medan du rullar in i sömmen.
④ ★ Karameru krydda läggas på en gång.


Sötpotatis och morot sallad ■ ■
(Material)
Sötpotatis 50g
Morötter 2 cm
1 msk majonnäs
Salt
               
① sötpotatis kokas tills den är mjuk, mosa med en gaffel Peel.
Också茹Detara morötter tills de är mjuka och hackas.
② ① lägga majonnäs, justera kryddningen med salt.


Leo Tang yngel ■ ■
扬geshi element med en gaffel mot punktering Leo Tang, curry, strö lite salt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0