Japansk bento-låda med fin dekoration!

すっきリス

Glico Dairy's Child support顶Jag är inte ansvarig för vår serie lunch.
Serien uppdateras en gång per 12 månader.

Den andra 11, är "Sukki ekorre" lunch.



Ekorre Sukki ■ ■
(Material)
薄焼Ki ägg till socker 1 / 2 st
Vår lilla skinka
Lite annorlunda tång
Vår lilla bit ost

① göra en stencil blad för att göra en illustration av en ekorre Sukki ugn.
② ① längs mönstret farinsocker att skära äggen i薄焼Ki. (Body ansikte händer och fötter)
③ ① längs mönstret av ägg薄焼Ki klippa ut och in. (Tail mönster i ansiktet)
①
④ droppe formad drar skinka genom ett sugrör. (Inneröra)
⑤ klippa nori, vilket gör lemmar i munnen.
⑥ skär osten skivor att göra ett halsband.
⑦ på skinka, hel-lemmar kroppen → svans → mönster → ansikte → ansikte → halsband lager för
Nori klistra in i innerörat delar av majonnäs, skinka, skär längs konturen.
②



Torsk piccata ■ ■
(Material 9
Torsk 1 / 2 Out
Dosering ägg
Dosering mjöl
Salt peppar
Rätt mängd vegetabilisk olja

① torsk skuren i lagom storlek är lite annorlunda salt sprit (utanför kvantitet) du strö 10 minuter.
② ① slog väl vatten, och täck med mjöl, salt och peppar下味visade.
③ ② Kugura den uppvispat ägg att göra.
④ Värm vegetabilisk olja i en stekpanna, ③ omsorgsfullt grädda i en måttlig försvagning av båda sidor.


Kokande 5 ■ ■
(Material)
Pumpkin 1 / 8 bitar
Morot 1 / 4 av
Mushroom bitar 1-2
Friterad tofu 1 / 4 ark
Kardborre 1 / 4 av
Det matsked vit 2 ★
Msk socker 1 ★
Tesked salt 1 / 4 ★

① 3 cm fyrkant pumpa, strimlad morot, svamp i fyra lika delar, 2 cm tjock stekt hörn
Kardborre läggs i ättika och hacka.
② nedan茹Deshi morot och kardborre, hålla en tjock friterad utan olja.
① ② ③ ingredienser i en liten kastrull, lägg bara så mycket vatten du sätter krydda utöver ★
Ner till gris med folie och koka tills buljongen minskas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0